“Κλείνει” άμεσα κεντρικό χαφ, Κριστιάν Παβόν ο εξτρέμ που εξετάζεται

Εν μέσω χιονιά, ο Παναθηναϊκός κρατάει «ζεστές» τις μεταγραφικές… μηχανές του κι ετοιμάζεται να φουλάρει στο φίνις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, για να ενισχύσει το ρόστερ του στις θέσεις που έχουν αποφασιστεί εδώ και μέρες: Κεντρικός χαφ, εξτρέμ κι αριστερός μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη εντοπίσει το βασικό στόχο τους για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, έναν μέσο ο οποίος μπορεί να καλύψει (κυρίως) το «8», αλλά και το «6» και πλέον οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Κι αν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή, ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον χαφ μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» κοιτάζουν πιο… ψηλά ράφια και στη θέση του εξτρέμ, όπου έχει προταθεί τις τελευταίες ημέρες κι εξετάζεται πολύ σοβαρά ο Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς. Ο 26χρονος διεθνής Αργεντινός εξτρέμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «χεϊνέζες» και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Μπόκα του έχει ζητήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο τον έχει «υποβιβάσει» στη β’ ομάδα της. Η περίπτωσή του φαντάζει άκρως ελκυστική, καθότι έχει όλο το… πακέτο που ψάχνουν οι πράσινοι» για τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο, αντίστοιχα υψηλά είναι και τα οικονομικά δεδομένα. Και θα χρειαστεί μία μεγάλη «υπέρβαση» για μία τέτοιου είδους μεταγραφή…

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy