Ενημέρωση για τους δρόμους που οδηγούν στο Τροόδος

Ανοικτοί δρόμοι προς Τρόοδος για οχήματα 4Χ4 και αντιολισθητικές

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους παραμένει κλειστός για όλα τα οχήματα.

Οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους είναι ανοικτοί για οχήματα με κίνηση και στους 4 τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι δρόμοι Πεδουλά-Προδρόμου, Πεδουλά-Pinewood-Κακοπετριάς, Κακοπετριάς-Καρβουνά και Κακοπετριάς-Σπήλια-Καννάβια, είναι ανοιχτοί για όλα τα οχήματα.

Ο δρόμος Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας είναι κλειστός λόγω κατολίσθησης πετρών και πτώσης δέντρων και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία μετά το μεσημέρι.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy