Ήττα της Εθνικής Νέων Futsal στο Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Futsal K-19  έχασε με 6-0 εκτός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβουνίου σε φιλικό αγώνα το βράδυ της Παρασκευής(21/1).

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας Εθνικής Νέων η οποία προετοιμάζεται για επίσημους αγώνες τον ερχόμενο Μάρτιο και σίγουρα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από την τεχνική ηγεσία.

Η έκταση του σκορ δεν αντικατροπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αφού οι νεαροί διεθνείς μας δημιουργήσαν προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους οι οποίοι ήταν αποτελεσματικοί.

Μαυροβούνιο και Κύπρος θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό το Σάββατο στις 18:30.

Τα φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τη συμμετοχή της στον Main round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 Futsal της UEFA από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου στην Πορτογαλία με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Ελλάδα.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Νέων Futsal Χρυσόστομου Χρυσοστόμου για τα  βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Jordan Anguelov, Αλέξιος Αγγελής, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Νικόλας Μηλιδώνης, Ραφαήλ Πογιατζή, Χρυσόστομος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Λάμπρου, Ανδρέας Βρόντη, Θεόδωρος Θεοδώρου, Σεραφείμ Νικηφόρου, Μαρίνος Αναστασιάδης, Παναγιώτης Ανδρέου, Αλέξανδρος Γεωργίου και Νώε Ελ Κέμπε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy