Τι έγραψε η Corriere dello sport για Τάσο Αυλωνίτη – Παράδειγμα προς μίμηση

Ψάχνοντας το διαδίκτυο βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, τον Ελλαδίτη 32χρονο κεντρικό αμυντικό, Τάσο Αυλωνίτη.

Ο Αυλωνίτης αφού υπέγραψε ένα πολύ καλό συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την Άσκολι, από την αρχή πήρε φανέλα βασικού, αλλά στα μισά της σεζόν έχασε τη θέση του στην «11αδα» από τον νεαρό Ιταλό Γκουαράντα. Παρόλ’ αυτά ο Αυλωνίτης έγινε παράδειγμα προς μίμηση και θέμα στην “Corriere dello sport”, μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας.

Ο λόγος ήταν ότι ο Αυλωνίτης, όχι μόνο δεν είδε με “κακό μάτι” τον συμπαίκτη του, τον Γκουαράντα, αλλά οι δυο τους έγιναν και κολλητοί. Σε κάθε ματς ο Αυλωνίτης ενθάρρυνε από τον πάγκο τον Γκουαράντα, αλλά και σε κάθε προπόνηση του έδινε συμβουλές για να βελτιωθεί, παρότι ο Γκουράντα του είχε «φάει» τη θέση στο βασικό σχήμα. Μάλιστα, ο Αυλωνίτης, σε όλες τις συζητήσεις του μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουαράντα.

Διαβάστε εδώ ολοκληρωμένο το δημοσίευμα:

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Έγινε παράδειγμα προς μίμηση στην Ιταλική Άσκολι

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy