Στον “λάκκο των λεόντων” η Ρεάλ – Τα ζευγάρια στους “8” του Copa del Rey

Δύο σπουδαία ζευγάρια «έβγαλε» η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ισπανίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι

Η φιναλίστ των δύο τελευταίων διοργανώσεων Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενήσει στο “Σαν Μαμές” την πρωτοπόρο της La Liga Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία άτυπη ρεβάνς του τελικού του σούπερ καπ, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Ριάντ και βρήκε νικήτρια (2-0) τη “βασίλισσα”.

Γενικότερα, οι “μερένγκες” έχουν επικρατήσει και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις τους με τους Βάσκους, που όμως μέσα στην έδρα τους και σε νοκ-άουτ αγώνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος.

Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι της Σοσιεδάδ με την Μπέτις, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από μεγάλες νίκες στο Copa del Rey, απέναντι στην Ατλέτικο και τη Σεβίλη, αντίστοιχα. Ευνοημένη της κλήρωσης δείχνει να είναι η Βαλένθια, που θα υποδεχθεί στο “Μεστάγια” την Κάντιθ, ενώ στο ζευγάρι των αουτσάιντερ η Ράγιο Βαγεκάνο θα φιλοξενήσει τη Μαγιόρκα.

Οι προημιτελικοί του κυπέλλου Ισπανίας είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν μεταξύ 1ης και 3ης Φεβρουαρίου. Συνοπτικά τα ζευγάρια:

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης
Σοσιεδάδ-Μπέτις
Βαλένθια-Κάντιθ
Ράγιο Βαγεκάνο-Μαγιόρκα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy