Φάρμα: Η Νάιρα Αλεξοπούλου δίνει πόνο στο πρώτο της μπάνιο! (pics&videos)

Να αναστατώσει τους άνδρες της Φάρμας επιχείρησε η Νάιρα Αλεξοπούλου,  η οποία είναι μια από τους τρεις καινούργιους παίκτες που μπήκαν στο αγρόκτημα με σκοπό να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι

Η τραγουδίστρια ήδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη ζωή της Φάρμας και στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/01) έκανε το πρώτο της μπάνιο, χαρίζοντας μάλιστα ένα χαλαρό show στους συμπαίκτες της.

Κατά τη διάρκεια του μπάνιου της, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα που της έριχνε νερό, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να λύσει το πάνω μέρος του μαγιό της και να… αποσπάσει την προσοχή συμπαικτών και τηλεθεατών.Μάλιστα η Νάιρα συνέχισε να… προκαλεί με την απόφαση της να πάει προς το σπίτι μόνο με την πετσέτα της.

Ποια είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας.Έχει συνεργαστεί στην πίστα με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος και  τον Χρήστο Χολίδη.

Πολλοί την αποκαλούν “Τζέσικα Ράμπιτ” μιας και η εξωτερική της εμφάνιση μας θυμίζει την εικόνα της σέξυ συζύγου του Ρότζερ Ράμπιτ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy