Κέρκεζ για ΑΕΛ, Σοφοκλέους, Εθνική και το μέλλον του…

Όλα όσα είπε για την ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ στην εκπομπή "Χωρίς VAR"

Καλεσμένος στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή της Cablenet “Χωρίς VAR” ήταν χθες (20/1) ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος τεχνικός μίλησε για την αποχώρηση του από τον πάγκο των “γαλαζοκιτρίνων”, τον Ανδρέα Σοφοκλέους το μέλλον του, αλλά και την Εθνική Κύπρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:

Για την αποχώρηση του από την ΑΕΛ: “Δεν ήθελα να αποχωρήσω με αυτό τον τρόπο από την ΑΕΛ. Αρκετά πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Έκανα λάθη στην ατομική δουλειά, όλοι κάνουμε λάθη. Δεν είναι τένις. Όλοι φταίμε. Αποφάσισα να φύγω επειδή έκρινα ότι έκλεισε ο κύκλος μου. Πρέπει να κοιτάξω τη συνέχεια χωρίς την ΑΕΛ και η ΑΕΛ χωρίς τον Ντούσαν. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να λέω για τα όσα πέρασα σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, στον κόσμο της και γενικά σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας”.

Για τον Ανδρέα Σοφοκλέους: “Με στήριξε ο κ. Σοφοκλέους, αλλά και εγώ νομίζω έδωσα πάρα πολλά στην ΑΕΛ. Ήρθα με συμβόλαιο για ένα χρόνο. Δεν το περίμενα ότι θα έμενα τόσα πολλά χρόνια. Βρήκαμε καλά πράγματα. Η Κύπρος και η Σερβία έχουν πολλά κοινά και αποφασίσαμε με τη σύζυγο μου να μείνουμε εδώ. Ήρθαν και καλύτεροι παίκτες από μένα, αλλά έχω τρόπο που σκέφτομαι, ζω και δουλεύω. Βλέπω τα πράγματα σωστά και τους ανθρώπους στα μάτια”.

Για το μέλλον του: “Δεν συμφωνήσαμε με Ατρόμητο. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά έχω κάποιους όρους για μένα και τους συνεργάτες μου. Είχα και από τη Βοσνία πρόταση, αλλά οι συνεργάτες μου δεν μπορούσαν λόγω γλώσσας”.

Αν θα κάτσει στο πάγκο της Εθνική ομάδα της Κύπρου: “Δεν είναι σωστό να μιλήσω για αυτό εφόσον η Εθνική έχει προπονητή αυτή τη στιγμή. Έχει και δύσκολα παιχνίδια τώρα με την Εσθονία και πρέπει να τους πούμε καλή επιτυχία. Είναι όμως τιμή μου, και για τον οποιονδήποτε σίγουρα, να ακούγεται το όνομά σου για την Εθνική. Αν έρθει μία ευκαιρία για την Εθνική σε ένα μήνα, σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο, σε πέντε χρόνια, θα μιλήσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy