ΘΥΡΑ 3: “Οι οπαδοί υπήρξαν η ραχοκοκαλιά του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια”

Ανακοίνωση από ΘΥΡΑ 3

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση τους ενημερώνουν για συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Συνδέσμου και του Δ.Σ του Σωματείου.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες (20/01) μέσα σε άριστο κλίμα συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Συνδέσμου και του Δ.Σ του Σωματείου. Συζητήθηκαν διάφορα, όπως η λειτουργία του σωματείου και των τμημάτων γενικότερα και επίσης τα θέματα που αφορούν άμεσα τον κόσμο της Α.Ε.Λ όπως ο νόμος ‘’Περί της πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς χώρους’’ και το ζήτημα του οικήματος του Συνδέσμου.

Τα τελευταία είναι άκρως σημαντικά καθώς οι οπαδοί υπήρξαν η ραχοκοκαλιά του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας με την φυσική τους παρουσία αδιάκοπα την ομάδα, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει πλέον από την μέρα που ίσχυσε ο παρών νόμος.

Καλούμε σε αυτό το σημείο τον κόσμο της Α.Ε.Λ να δείξει την στήριξη του με την αγορά των νέων καρτών μελών οι οποίες θα εκδοθούν σε λίγες μέρες και θα είναι σε ελκυστικές τιμές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy