Έτοιμος για νέα “βόμβα” ο Άρης

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Άρη τα βρήκε σε όλα με τον Λευκορώσο διεθνή Εβγένι Γιαμπλόσκι

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από οπαδική σελίδα στα social media, η ομάδα του Άρη και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα τα βρήκε σε όλα με τον Λευκορώσο διεθνή Εβγένι Γιαμπλόσκι. Ο ποδοσφαιριστής είναι κεντρικός μέσος, 26 ετών και βασικό στέλεχος της ΜΠΑΤΕ από το 2014.
Ο Γιαμπλόνσκι που έχει 18 συμμετοχές στην Εθνική Λευκορωσίας, έχει ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία (σύμφωνα με το transfermarkt) στα 1.2 εκατομμύρια.

Η ιστοσελίδα μας ψάχνοντας λίγο το θέμα έμαθε για τον Γεβγκένι Γιαμπλόνσκι μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου από την Μπάτε Μπορίσοφ και το βιογραφικό του κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες για ομάδες της Super League στην Ελλάδα. Ο διεθνής Λευκορώσος αμυντικός μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπάτε και πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα του Καλοκαίρι του ΄14.

Συνολικά μετράει με την Μπάτε 257 συμμετοχές, 13 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα που τρέχει μετρά 34 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Είναι εν ενεργεία διεθνής έχει συνολικά 18 παιχνίδια (3 γκολ) με την Εθνική Λευκορωσίας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (1,84μ. ύψος) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Μπάτε, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια παίζει και στόπερ. Το συμβόλαιό του με την Μπάτε λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και ο ίδιος κρίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του εκτός Λευκορωσίας.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy