Χωρίς αριστερό μπακ κόντρα στην Πάφο – Εκτός Χαμάς και Αλεσάμι

Προβληματισμένος ήταν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα

Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στο οικοδόμημα του Απόλλωνα η χθεσινή(17/1) νίκη κοντρα στην Ομόνοια με 2-0, που επανάφερε τη ψυχολογία στα ψηλά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Προβληματισμός ωστόσο επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο των “γαλάζιων” καθώς στον επόμενο αγώνα της ομάδας κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας ο προπονητής της ομάδας Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ δεν θα έχει καθαρό αριστερό μπακ, κάτι που ανέφερε και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Χαμάς είχε δηλωθεί στον συγκεκριμένο αγώνα να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών, ενώ ο Αλεσάμι αποχώρησε στον χθεσινό(16/1) αγώνα τραυματίας και έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθός του τραυματισμού του.

Ο Γερμανός προπονητής των “γαλάζιων” θα κληθεί να βρει λύσεις με άλλο ποδοσφαιριστή ή να πάει με τρεις στην άμυνα. Η εβδομάδα φέρνει λοιπόν προβληματισμός στον Ζόρνιγκερ που θέλει να βρει τη λύση.

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy