Φανούριος: “Δεν μείωσε κανένα ο Ζόρνιγκερ, είναι άνθρωπος που δεν φοβάται και παίρνει την ευθύνη του”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Στο πλαίσιο της χθεσινής(16/1) νίκης κόντρα στην Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τι ανέφερε:

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Δεν ήταν καθοριστικό αλλά ήταν σημαντικό στον τομέα της ψυχολογίας. Επιστρέψαμε στις νίκες και κερδίσαμε ντέρμπι μετά από καιρό, ενώ είμαστε σε απόσταση αναπνοής απ’ την κορυφή. Έχουμε και άλλα κέρδη όπως ο Ναγιόκ, ο Ντιγκινί στην αποστολή, ο Γιοβάνοβιτς».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω πως ο Απόλλωνας κέρδισε γιατί ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο μέχρι το 70’. Αξιοποιήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου στην άμυνα και κερδίσαμε. Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι τώρα»

Για το στόχο του πρωταθλήματος: «Στο ποδόσφαιρο και στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Ο φίλαθλος πίστευε πως η ψαλίδα του Απόλλωνα απ’ την κορυφή θα άνοιγε. Όμως δεν έγινε έτσι. Βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια και πως μπορούμε να κερδίζουμε».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έκανε σημαντικά βήματα προόδου. Θα έχουμε δύσκολο απόγευμα.

Για τον Κατελάρη: «Έχει μια ζημιά στο γόνατο και θα έχουμε σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα προβούμε σε ανακοινώσεις».

Για τον Αλεσάμι: «Χτύπησε μόνος του και θα περάσει επίσης από εξετάσεις».

Για τον Πίττα: «Κερδίζει έδαφος και ανεβάζει ρυθμούς για να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Για τον Τζουμ: «Είναι στο Βέλγιο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενώ έχει και κορωνοϊό».

Για τα πολλά προβλήματα: «Το ευχάριστο είναι πως είχαμε την επιστροφή του Χάμπου, ο Ντάνι ήταν καλός, ο Κολ επέστρεψε. Ο Ναγιόκ χρειάζεται χρόνο».

Για το θέμα της ένστασης: «Είναι καθαρά θέμα που ασχολείται το νομικό τμήμα της εταιρείας».

Για τον κ. Ζόρνιγκερ και τις δηλώσεις: «Αλίμονο να ήθελε να μειώσει την ΑΕΚ ο Ζόρνιγκερ. Πριν λίγες μέρες είπε για μια πολύ καλή ομάδα. Είναι άνθρωπος που δεν φοβάται και έχει την ευθύνη των όσων λέει. Δεν αφήνει ποτέ υπονοούμενα για κανένα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy