Ζόρνιγκερ: “Αυτό που έγινε πριν τον αγώνα με τον κόσμο μας βοήθησε” τι είπε για μεταγραφές(video)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (16/1) εντός έδρας νίκη (2-0) απέναντι στην Ομόνοια

Ικανοποιημένος από την νίκη εμφανίστηκε στην διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τη νέα χρονιά και ήταν σημαντικό ότι πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Το αξίζαμε, παρότι δεν πετύχαμε τα πιο εντυπωσιακά γκολ. Το ένα γκολ ήρθε από πίεση και αυτό μου αρέσει.

Βάλαμε έναν καλό αντίπαλο υπό πίεση. Μας έδωσε έξτρα ώθηση ο κόσμος που ήρθε έξω από το γήπεδο. Παίξαμε με μεγάλη ένταση, αναλύσαμε τα παιχνίδια απέναντι στις κορυφαίες ομάδες και θέλουμε να βάζουμε τους αντιπάλους υπό πίεση. Η Ομόνοια είναι η περσινή πρωταθλήτρια, την πιέσαμε και δεν αφήσαμε τους προικισμένους τεχνικά εξτρέμ της να μας δημιουργήσουν πρόβλημα στο τρανζίσιον. Είναι σημαντικό ότι έχουμε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Θα δούμε ποιο είναι το πρόβλημα με τον Αλεσάμι, θα είναι εκτός ο Χαμάς στο επόμενο παιχνίδι, όμως έχουμε κι άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Έχει καλές πιθανότητες να παίξει ο Πίττας, ο Ντιγκινί ήταν στον πάγκο έστω κι αν δεν μπορούσε να παίξει. Θέλουμε να διατηρήσουμε σταθερότητα στο ρόστερ.

Για μεταγραφές και Ποντικό: “Κοιτάζουμε για έναν κεντρικό αμυντικό και για έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή, δεκάρι ή εξτρέμ. Θα δούμε για τον Ποντικό, κοιτάζουμε και για εναλλακτικές λύσεις, δεν ξέρουμε αν θα εγγραφεί”.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ σε βίντεο τις δηλώσεις Ζόρνιγκερ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy