Χάαλαντ: “Με πιέζει η Ντόρτμουντ, ήρθε η ώρα να μιλήσω…”!!!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως στην Ντόρτμουντ κάνουν συνεχείς προσπάθειες να τον πείσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και εκείνος αισθάνεται πίεση, τη στιγμή που απλά θέλει ν' απολαμβάνει τα παιχνίδια

Ο Χάαλαντ πέτυχε άλλα δυο γκολ τη φετινή σεζόν σκοράροντας στο 5-1 των Βεστφαλών απέναντι Φράιμπουργκ το βράδυ της Παρασκευής.

Μάλιστα, με αυτά τα τέρματα που πέτυχε, έφτασε πλέον να έχει σκοράρει 78 φορές σε 77 παιχνίδια με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας αποδειχθεί λίρα εκατό από τη μέρα που πήρε τη σπουδαία μεταγραφή στον γερμανικό σύλλογο.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Λίγο μετά το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ρος, ο Χάαλαντ ρωτήθηκε για το μέλλον του αφού τα σενάρια πλέον έχουν φουντώσει για τα καλά και εκεί… απασφάλισε:

«Η Ντόρτμουντ με πιέζει να πάρω αποφάσεις τη στιγμή που εγώ θέλω απλά ν’ απολαμβάνω τα παιχνίδια και το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει το προσεχές διάστημα να τα βάλω όλα σε μια σειρά. Τόσο καιρό δεν ήθελα να μιλήσω γιατί σεβόμουν τον σύλλογο, όμως τώρα μάλλον ήρθε η ώρα…»!

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy