Ανόρθωση: Μέχρι το 2024 ο Βέρχοβετς!

Επίσημη ανακοίνωση

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Μπλαζ Βέρχoβετς προχώρησε η Ανόρθωση, με τον Σλοβένο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη συμφωνία της με την NK Maribor για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Blaz Vrhovec. Πρόκειται για 29χρονο (20/2/1992) μέσο ποδοσφαιριστή που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Ο Vrhovec γεννήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και μέχρι σήμερα αγωνίστηκε μόνο σε ομάδες της πατρίδας του. Σε επαγγελματικό επίπεδο πρώτα έπαιξε στην Ίντερμπλοκ τη σεζόν 2011-12 και Ακολούθως έκανε μια τετραετία στην Τσέλιε. Το 2016 πήρε εκ νέου μεταγραφή για την κορυφαία ομάδα της χώρας Μάριμπορ στην οποία έπαιζε μέχρι και σήμερα. Κατέκτησε μαζί της δυο πρωταθλήματα Σλοβενίας και έπαιξε σε 190 επίσημους αγώνες εκ των οποίων 34 στα κύπελλα Ευρώπης.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του και καλείται και στην Ανδρών από τον Μάρτη του 2016. Τελευταία του συμμετοχή τον περασμένο Νοέμβριο όταν μπήκε αλλαγή στον αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του μουντιάλ 2022.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy