Τι ανέφερε ο Λιάσος Λουκά μετά τη νίκη του Άρη

Δηλώσεις του προπονητή του Άρη

Χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές του που πήραν τη νίκη με 1-0 ήταν ο Λιάσος Λουκά μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Δόξα.

Διαβάστε τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και τη νίκη του Άρη:

“Είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες μας σήμερα, μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είχαμε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με πολλούς παίκτες έξω. Ξαναλέω ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα, μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ρισκάραμε στο τέλος με κάποιους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι, ευτυχώς δεν έπαθε κάποιος υποτροπή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες.

Το παιχνίδι δεν ήταν από τα καλύτερα μας από πλευράς θεάματος και δημιουργίας ευκαιριών. Περηφάνια για τους παίκτες μας. Βλέπουμε μπροστά. Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Στον Άρη κοιτάζουμε και πιο κάτω, ήδη έπαιξε ένας σήμερα από την δεύτερη μας ομάδα και θα ακολουθήσουν και άλλοι αν δουλέψουν σκληρά. Οι παίκτες μας εξέπληξαν ακόμα και μας”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Περιμένω και άλλο κόσμο στο γήπεδο, ο Άρης προσφέρει θέαμα και οι ποδοσφαιριστές μας το αξίζουν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy