Ο Ιωσηφίδης κρίνει μέχρι στιγμής τον αγώνα

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ 1-0

Από μία φάση για κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη για τη Δόξα καταγράφηκε ως μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη επέμβαση του Βάνα Άλβες, ενώ η δεύτερη για τον Άρη έφερε το γκολ του Ιωσηφίδη που κρίνει το ημίχρονο

Μέχρι και το 18ο λεπτό του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο, βλέπαμε παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις και ευκαιρίες. Στο 18΄ ήρθε η εξαιρετική επέμβαση του Βάνα Άλβες που έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας εκπληκτικά με το ένα χέρι την κεφαλιά του Οικονομίδη. Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του Άρη χάλασαν τη συνοχή προηγούμενων αγώνων στην ομάδα, ενώ η Δόξα άρχισε να εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό βγαίνοντας στην επίθεση, κρατώντας τη μπάλα περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Η απάντηση του Άρη στην ευκαιρία της Δόξας ήρθε με γκολ στο 27΄, όταν μετά από φάουλ του Πατσέκο, ο Ιωσηφίδης έπιασε μια κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Σισκόφσκι βάζοντας την «Ελαφρά ταξιαρχία» μπροστά στο σκορ.

Η Δόξα προσπαθούσε να αντιδράσει αλλά μέχρι και το 40ο λεπτό δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απειλή για την εστία του Άρη. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να προηγείται με 1-0!

Κίτρινες: Μπάμπικα / Αντενόν

Άρης: Βανά, Ραντούτ, Φράγκου, Κβάσιουκ, Σίλντενφελντ, Ελευθερίου, Πατσέκο, Ματθαίου, Μπαμπίκα, Ιωσηφίδης, Σιμιόν.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Α.Ανδρέου, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Κ.Ανδρέου, Λυσάνδρου, Καζού, Πακέ, Μιτσής, Κόμπος, Πανκόφ.

 

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Ασαμόα, Οικονομίδης, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Στυλιανού, Καραμανώλης, Μέσκα, Σάσι.

Αναπληρωματικοί: Πρινιωτάκης, Ολιβέιρα, Χριστοφή, Ντρόλε, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Κυριάκου, Εμπραλίτζε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy