Πήρε το ντέρμπι κορυφής και έκανε το 4 στα 4 η ομάδα του Απόλλωνα Κ16

Με 12 βαθμούς συγκομιδή προηγείται στη βαθμολογία

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα Κ16 του Απόλλωνα, η οποία το περασμένο Σάββατο(8/1) κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής την ΑΕΚ με 3-0.

Σε τέσσερις αγώνες μετρά ισάριθμες νίκες και έβαλε πλώρη για το πρωτάθλημα στην κατηγορία της. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους για να κάνουν κάτι καλό. Μέχρι στιγμής στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος έχει σκοράρει εννέα γκολ, ενώ έχει δεχθεί τρία. Έχει μαζέψει 12 βαθμούς την καλύτερη συγκομιδή από όλα τα κλιμάκια της Ακαδημίας του Απόλλωνα.

Μέχρι στιγμής σε εννιά παιχνίδια της πρώτης φάσης και τέσσερα της δεύτερης φάσης έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής 25 ποδοσφαιριστές. Έχουν σκοράρει εφτά ποδοσφαιριστές με τους Χρίστο Σιημητρά να έχει σκοράρει 9 γκολ και τον Ιωάννη Εφραιμίδη με 5 γκολ. Πολύ καλό είναι το υλικό του Σωτήρη Σταυρινίδη, προπονητής της ομάδας που κα΄νει καλή διαχείριση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο(15/1) εκτός έδρας κόντρα στην Αγία Νάπα.

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy