Έκανε το δύο στα δύο με εμφατική ανατροπή και προκρίθηκε το Καμερούν

Το Καμερούν πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αιθιοπία επικρατώντας 4-1 για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου κάνοντας το δύο στα δύο και έτσι προκρίθηκε στη φάση των 16 της διοργάνωσης

Μία σημαντική νίκη πανηγύρισε το Καμερούν, το οποίο επικράτησε 4-1 της Αιθιοπίας για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Η ομάδα του Τόνι Κονσεϊσάο έχει κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο Χοτεσά φρόντισε να “παγώσει” τους γηπεδούχους στο 4ο λεπτό. Η απάντηση του Καμερούν όμως ήταν άμεση, καθώς ο Εκαμπί έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 8ο λεπτό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το Καμερούν φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο μέρος. Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ πέτυχε το 2-1 στο 5ο λεπτό, ενώ ο ίδιος πάικτης σκόραρε το 3-1 δύο λεπτά αργότερα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρλ Τοκό Εκαμπί στο 67′.

Καμερούν: Ονανά, Τότο, Ενγκαντού, Καστεγέτο, Φάι, Εκαμπί, Ανγκίσα, Χόγκλα, Νγκαμαλό, Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μότινγκ

Αιθιοπία: Σάνκο, Χαμίντ, Ταμενέ, Ντεμπεμπέ, Γεσούφ, Νταγκνατσιού, Γοάνες, Μοχάμεντ, Γκεμπρεμικαέλ, Νασέρ, Χοτεσά

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy