Μιλιντσεάνου ή ανατροπή σκηνικού

Όλα δείχνουν ότι ο Μολδαβός επιθετικός κατηφορίζει στο νησί μας για λογαριασμό της ΑΕΛ

Συνέχεια στην ενίσχυση όσο αφορά την επιθετική γραμμή σχεδιάζει ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης. Παρόλο που οι πληροφορίες εδώ και μέρες έκαναν λόγο πως ο Ελλαδίτης τεχνικός πέρα από τερματοφύλακα και επιθετικό, ήθελε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, κυρίως για τη θέση του επιτελικού μέσου, εντούτοις, όπως όλα δείχνουν η ενίσχυση θα αφορά και πάλι την επιθετική γραμμή.

Η ΑΕΛ ήρθε σε επαφές με τον Μολδαβό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Νικολάε Μιλιντσεάνου και όπως όλα δείχνουν θα κατηφορίσει στο νησί μας, αφού χθες(111/1) δεν προπονήθηκε με την παλιά του ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μετά τους Μπαλντέ και Μαρόσα, οι οποίοι αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και τον τερματοφύλακα Μέγιερι, η ΑΕΛ κινείται και για τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο είναι στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενδιαφέρον προκύπτει και για την αποχώρηση ποδοσφαιριστή, αφού μετά τους Τσάβες,  Άντονι Γεωργίου και τον βασικό υποψήφιο, τον Βοζίνια για αποχώρηση, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, όπως και για τον Μάζουρεκ, φαίνεται ότι η επιθετική γραμμή της ΑΕΛ γεμίζει υπερβολικά.

Βέβαια όλα σε μια μεταγραφική περίοδο είναι ρευστά και κανείς δεν ξέρει αν ο Μολδαβός επιθετικός θα είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ΑΕΛ ή αν θα προκύψει και πάλι αλλαγή σκηνικού και στροφή σε άλλη λύση!

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy