Εκπληξη – σεισμός: Η Σιέρρα Λεόνε σταμάτησε την κάτοχο του τίτλου, Αλγερία!

Μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί στον θεσμό και ταυτόχρονα η κάτοχος του τίτλου, Αλγερία, δεν κατάφερε στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 που είναι σαν νίκη για την Σιέρρα Λεόνε

Εκτός από κάτοχος του τίτλου, η Αλγερία είναι μια ομάδα που με αυτό έφτασε τα 35 ματς αήττητη και απειλεί το κορυφαίο σερί όλων των εποχών για Εθνική ομάδα, το οποίο κατέχει η Ιταλία.

Η ομάδα που στη μεσοεπιθετική της γραμμή παρέταξε παίκτες επιπέδου… Champions League, όπως οι Μαχρέζ, Φεγκουλί, Μπραχίμι, Σλιμανί, δεν κατάφερε να σκοράρει σε βάρος της Σιέρρα Λεόνε, η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία και στο φινάλε πανηγύρισε σαν κάτι περισσότερο από νίκη το 0-0.

Η Σιέρρα Λεόνε ήταν μάλιστα η ομάδα που στο πρώτο μέρος είχε τις καλύτερες στιγμήες, όμως ο Αλχατζί Καμαρά δύο φορές έστειλε την μπάλα άουτ. Στην επανάληψη, η Αλγερία επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όμως ο Μπραχίμι σούταρε πάνω στον Καμαρά, ο οποπίος στη συνέχεια απέκρουσε και έστειλε στο δοκάρι την προσπάθεια του Μαχρέζ. Ο keeper της Σιέρρα Λεόνε είχε πολλή δουλειά και στις καθυστερήσεις αρνήθηκε το γκολ τους Μπενσεμπαϊνί και Μπουνετζά.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy