Υπέρ του Τζόκοβιτς ο Δικαστής: «Τι άλλο να έκανε, δηλαδή;»

Το μέρος του Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ο δικαστής της υπόθεσης του Σέρβου τενίστα, καθώς θεώρησε πως ο αθλητής ακολούθησε πιστά όσα του ζητήθηκαν από την ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας.

O δικαστής της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντονι Κέλι, πήρε το μέρος του ανεμβολίαστου Σέρβου τενίστα, καθώς θεώρησε πως ο παίκτης ακολούθησε ό,τι του είπε η ομοσπονδία τένις της χώρας!

Η έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς για το να γίνει δεκτή η ιατρική εξαίρεση που έλαβε και να μπορέσει ν’ αγωνιστεί εν τέλει στο φετινό Australian Open εκδικάζεται αυτή την στιγμή (η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στη 01:30 ώρα Ελλάδος), με τον δικαστή Άντονι Κέλι να διάκειται θετικά προς την πλευρά του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, αφότου άκουσε τα όσα είχε να πει ο νομικός εκπρόσωπος του νούμερο 1 της ATP, Νικ Γουντ, που παρουσίασε τα βήματα που ακολούθησε ο Σέρβος και η ομάδα του προκειμένου να ζητήσουν την ιατρική εξαίρεση για ν’ αγωνιστεί στο Α.Ο., ο δικαστής είπε σχετικά «Τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον Νικ Γουντ να αναφέρει «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».

Θυμίζουμε πως η απόφαση αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ωρών, ενώ το… πολύπαθο stream της δίκης έπεσε γι’ ακόμα μία φορά λίγη ώρα μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα η έδρα ενημέρωσε πως η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 6:15 (15:15 τοπική ώρα), για μεσημεριανό φαγητό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy