Μπενζεμά και Βινίσιους ξέσπασαν στη Βαλένθια!

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει το ιστορικό 300ό του γκολ με τη Ρεάλ και τον Βινίσιους να πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, η «βασίλισσα» επικράτησε 4-1 της Βαλένθια.

Η αλήθεια είναι ότι ο εγωισμός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από τη Χεταφέ είχε πληγωθεί και τελικά η… άτυχη που πλήρωσε τα νεύρα της ήταν η Βαλένθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και επικράτησε 4-1 των «νυχτερίδων» έβαλε πρόσθετη πίεση στη Σεβίλλη.

Το σκορ για τους Μαδριλένους άνοιξε στο 43’ ο Μπενζεμά από την άσπρη βούλα, παράβαση την οποία κέρδισε ο Καζεμίρο, με την απόφαση να αμφισβητείται έντονα από τους φιλοξενούμενους. Αυτό το τέρμα ήταν το 300ό του Καρίμ Μπενζεμά στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συνέχεια στο πολύ καλό βράδυ για τη Ρεάλ Μαδρίτης δόθηκε στο 52’, όταν ο εντυπωσιακός σε ακόμα μία αναμέτρηση, Βινίσιους Τζούνιορ, «χόρεψε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 61’ έκανε και το 3-0, παίρνοντας το ριμπάουντ από την επέμβαση του Σίλεσεν στο σουτ του Ασένσιο.

Η Βαλένθια κατάφερε να πετύχει το δικό της γκολ στο 76’, όταν ο Γκέδες νικήθηκε από τον Κουρτουά σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο ίδιος με κεφαλιά στην επιστροφή της μπάλας έκανε το 3-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρίμ Μπενζεμά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 88’, με ένα ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy