Ζόρνιγκερ: “Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο – Έτρεξα στο γήπεδο για να βοηθήσω τον παίκτη”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα μετά το τέλος του ντέρμπι

Στην κάμερα της Primetel μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Θεωρώ πως για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ελέγξαμε τη ροή, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, ήταν εάν δυνατό παιχνίδι από τις δύο ίσως καλύτερές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε”.

Για τις πολλές απουσίες: “Θεωρώ πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, δεν μας ταιριάζουν οι δικαιολογίες, είχαμε τους παίκτες που είχαμε, αυτοί καλέστηκαν σήμερα να αγωνιστούν. Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, άκουσα κάποιες ιστορίες δεν θα επεκταθώ. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που θα καλεστούν πρέπει να τα δίνουν όλα.

Επίσης, εκτός από τους τραυματίες και αυτούς που ήταν έτοιμοι, είχαμε παίκτες που ήταν στο δελτίο αλλά δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο πολύ δύσκολο μας παιχνίδι που είναι σε μια βδομάδα”.

“Μπορεί να με λένε τρελό δεν είμαι τόσο τρελός για να μπω στον αγωνιστικό χώρο για να κτυπήσω παίκτη. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έτρεξα στο γήπεδο ήταν για να βοηθήσω τον παίκτη αν τυχόν είχε καταπιεί τη γλώσσα του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy