Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν υπάρχει θέμα αναβολής του ντέρμπι ΑΕΚ – Απόλλων

Έδωσε απάντηση ο Ε.Τ της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την κατάσταση με τα κρούσματα, αλλά διευκρίνησε και για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

“Δυστυχώς ήμασταν και οι πρώτοι που μπήκαμε σε αυτόν τον κυκεώνα με την έξαρση κρουσμάτων. Μπήκαμε σε ρυθμούς Απόλλωνα, συνεχίζεται η προετοιμασία υπό αντίξοες συνθήκες. Μέρα με τη μέρα βλέπεις την κατάσταση για να δεις τι επιλογές θα έχεις. Πέραν από την τετράδα απουσιών λόγω κορωνοϊού, περιμένουμε την πρώτη τετράδα να επιστρέψει. Επέστρεψε ο πρώτος και περιμένουμε τους υπόλοιπους να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας”, τόνισε και πρόσθεσε πως είναι δέκα οι μέρες που μένουν εκτός όσοι νοσούν:

Επιστροφή μετά από ένα δεκαήμερο το τονίζω για να μην υπάρξει σύγχυση. Τόσες μέρες είναι που μένουν εκτός όσοι νοσούν. Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται η επιστροφή άλλων τριών παικτών και οι υπόλοιποι που νόσησαν τελευταίως θα επιστρέψουν μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”.

Ακολούθως ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα αιτήματος για αναβολή: “Έχει αναβληθεί το δικό μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και του Απόλλωνα με την ΑΕΛ. Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν υπάρχει θέμα αναβολής του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και πάμε κανονικά για τη διεξαγωγή του. Όταν περνάς αυτή τη διαδικασία με τους καθημερινούς ελέγχους, τον αριθμό να αυξάνεται ραγδαία όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό, αντιλαμβάνεστε πως δεν είναι και το πιο εύκολο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy