Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και αναλαμβάνει νέο πόστο

Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Νούνο Λόπες

Ο ποδοσφαιριστής που διαγράφηκε από το ρόστερ του Άρη για να εγγραφεί ο Franz Brorsson είναι ο Nuno Lopes.
Ο Άρης ήταν ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 35χρονος Πορτογάλος αμυντικός αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Παρά ταύτα θα παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και στην οικογένεια του Άρη, στην οποία θα προσφέρει από άλλο πόστο. Με απόφαση του ιδιοκτήτη, ο Nuno θα εργάζεται πλέον στον Άρη και δεν θα φύγει από την ομάδα.
Ο Nuno εντάχθηκε στον Άρη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Το καλοκαίρι του 2019 αποτέλεσε μια από τις επιλογές ξένων μεταγραφών του Λιάσου Λουκά και έφτασε στην Λεμεσό για να βοηθήσει τον Άρη να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.
Έμπειρος, σοβαρός και πάνω απ’όλα επαγγελματίας αποτέλεσε μια από τις αρχηγικές μορφές στο ρόστερ του Άρη, που τελικά ως αρχηγός, τον οδήγησε στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία το καλοκαίρι του 2021. Ο Λόπες αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας τα δύο χρόνια στην δεύτερη κατηγορία και φέτος στον πρώτο γύρο είχε επτά συμμετοχές.
Στην Β’ Κατηγορία πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ , ένα στον Ψευδά κόντρα στην τοπική Ομόνοια την πρώτη σεζόν και ένα στο Τσίρειο, κόντρα στον ΠΟΞ την επόμενη χρονιά, σε μια πολύ σημαντική νίκη που ήρθε στα τελευταία λεπτά με 1-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy