Τέσσερις παίκτες της Παρί θετικοί στον κορονοϊό

Τέσσερις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο γαλλικός σύλλογος, χωρίς να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους. «Τα τεστ που έγιναν στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής και πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων αποκάλυψαν τέσσερα κρούσματα θετικά στην Covid-19 μεταξύ των παικτών και ένα κρούσμα θετικό από το σταφ. Οι ενδιαφερόμενοι υπόκεινται στα ισχύοντα πρωτόκολλα Covid» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παρί.

Ο σύλλογος είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα την παρουσία του Κιλιάν Μπαπέ και τον Μάρκο Βεράτι, Κέιλορ Νάβας και Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στη σημερινή επανέναρξη προπονήσεων, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τους ερασιτέχνες της Βαν (ομάδα Δ΄ κατηγορίας) για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι Νοτιοαμερικανοί παίκτες της ομάδας, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Μαρκίνιος, είχαν μια επιπλέον ημέρα ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή, εφόσον είναι αρνητικοί στον κορονοϊό. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν έχει στη διάθεσή του τους Ασράφ Χακίμι, Ιντρίσα Γκεγέ και Αμπντού Ντιαλό, οι οποίοι έχουν κληθεί για να αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα (9 Ιανουαρίου-6 Φεβρουαρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy