Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com: Ανακοίνωσε τρία νέα ο Απόλλωνας και ζητάει αναβολή

Δεν άργησε να έρθει η επίσημη επαλήθευση στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που έκανε λόγω για νέα κρούσματα στον Απόλλωνα και αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΛ

Διαβάστε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας νωρίτερα που έκανε λόγω για νέα κρούσματα στον Απόλλωνα, Αναβάλλεται το αυριανό ντέρμπι της Λεμεσού , και τους “γαλάζιους” να ζητούν επίσημα αναβολή, κάτι που έγινε.

Επίσης σε χθεσινό (1/1) ρεπορτάζ το Lemesosinsports.com αναφέρθηκε σε νέα κρούσματα στον Απόλλωνα και την αναβολή του αγώνα, Διαβάστε ΕΔΩ .

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων εκ των οποίων το ένα αφορά μέλος της τεχνικής ομάδας και τα άλλα δύο ποδοσφαιριστές.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην ομάδα μας έφτασε στα οκτώ εκ των οποίων οι τέσσερις είναι του καταλόγου Α’ και ως εκ τούτου η ομάδα μας προχώρησε σε επίσημο αίτημα προς την ΚΟΠ για αναβολή του αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Από τ’ άλλα τέσσερα, τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’ και τα άλλα δύο μέλη της υποστηρικτικής ομάδας.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στα οκτώ μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy