Ποια παιχνίδια κινδυνεύουν στην πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου

Τα 22 κρούσματα κορωνοιού καθιστούν την 15η αγωνιστική προβληματική

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές ομάδων της Α΄ κατηγορίας έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί ως κρούσματα και αρκετά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του νέου χρόνου, έχουν πιθανότητα να αναβληθούν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για αναβολή βάση πρωτοκόλλου, αλλά αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού ο αριθμός κάποιων ομάδων προνοεί την αναβολή του αγώνα τους. Καθημερινά οι ομάδες συνεχίσουν τα εξεταστικά τεστ και πολύ πιθανόν να προκύψουν και άλλα κρούσματα.

Η Δόξα που αγωνίζεται με τον Εθνικό Άχνας είναι το πρώτο παιχνίδι που κινδυνεύει με αναβολή καθώς βρέθηκαν στη Δόξα(4) και στον Εθνικό(1). Το ντέρμπι στη Λεμεσό είναι στον αέρα καθώς βρέθηκαν μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα δύο και στην ΑΕΛ ένα, ενώ και το ντέρμπι του Άρη στο “Παπαδόπουλος” είναι επίσης στον αέρα, καθώς δύο κρούσματα έχει ο Άρης και ένα η Ανόρθωση. Μεγάλος κίνδυνος και για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με τρία και τέσσερα κρούσματα αντίστοιχα να καθιστούν τον αγώνα ανέφικτο. Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε επίσης 4 κρούσματα, όμως από τη μέρα που ανακοινώθηκαν βάση πρωτοκόλλου θα περάσουν οι εφτά μέρες μέχρι τον αγώνα της με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο περίμενε λοιπόν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι για την πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου στο πρωτάθλημα μας, που πολύ πιθανόν να είναι κουτσουρεμένη!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy