Οικογενειακή τραγωδία Λεμεσού: Στη δημοσιότητα το όνομα του 45χρονου πατέρα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε περιοχή των χωριών Σούνι Ζανατζιά της επαρχίας Λεμεσού, με θύμα τον Αντώνη Χαριλάου, 45 ετών, από τη Λεμεσό. Ο άτυχος Χαριλάου πυροβολήθηκε από λάθος, από τον 17χρονο γιο του στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης.

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του ατυχήματος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί για κυνήγι στην περιοχή. « Λίγο μετά τις 10 το πρωί και ενώ ο 45χρονος βρισκόταν για κυνήγι μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η Αστυνομία ενημερώθηκε τόσο από κυνηγούς που βρίσκονταν στην περιοχή, όσο και από τον ίδιο τον ανήλικο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, παρόλο που από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο πυροβολισμός ήταν τυχαίος από τον ανήλικο», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.

Επί τόπου έσπευσε η σύζυγος του θύματος και μητέρα του ανήλικου. Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία, η οποία διερευνά πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Ο 17χρονος συνελήφθη πριν από λίγο και οδηγείται για εξέταση από κυβερνητικό ψυχολόγο.

Εναντίον του νεαρού πέραν της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και παράνομης μεταφοράς  κυνηγετικού όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy