ΑΠΟΛΛΩΝ: Τι κάνει στις χειμερινές μεταγραφικές περιόδους – Ποιοι ήρθαν την τελευταία πενταετία

15 ποδοσφαιριστές με σχεδόν μηδαμινή προσφορά εκτός από εξαιρέσεις

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 1η Ιανουαρίου ξεκινά η μεταγραφική χειμερινή περίοδος, που βρίσκει τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, να θέλει σίγουρα ενίσχυση.

Οι διεργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και υπήρξαν και κάποιες συναντήσεις, ενώ θα υπάρξει και η επιστροφή Ντιγκινί στην ομάδα. Με αφορμή τις χειμερινές μεταγραφές παραθέτουμε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν Γενάρη στους “γαλάζιους” τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ξεκινούμε από τη σεζόν 2016-2017, όπου στην ομάδα του Απόλλωνα τον Γενάρη, ήρθαν τρεις ποδοσφαιριστές οι Πελαγίας, Σεμέδο και Μάριο Σέρτζιο, τη χρονιά 2017-2018 στην ομάδα ήρθαν οι Μάρκοβιτς και ο Κύπριος τερματοφύλακας Λένος Σωφρονίου, για να έχουμε τη σεζόν 2018-2019 και πάλι τον Γενάρη άλλους δύο ποδοσφαιριστές να προστίθενται, με τον ένα στη συνέχεια να παίρνει μεταγραφή στο εξωτερικό και τον άλλο να τραυματίζεται και να αποχωρεί, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Μίλαν Κέρμπρ ήταν οι δύο προσθήκες.

Η προπέρσινη χρονιά και σεζόν 2019-2020, έφερε τον Γενάρη καρέ μεταγραφών με τους Ματέι, Μπένσιοπ, Ντένιτς και Ρόσκοπφ να προστίθενται στο ρόστερ των “γαλάζιων” με τους τρεις να αποχωρούν το φετινό Καλοκαίρι ο καθένας για δικούς του λόγους, ενώ ο Αργεντίνος Ρόσκοπφ να περνά και να μην ακουμπά. Την περσινή σεζόν, 2020-2021 είχαμε σημαντική ενίσχυση, που όμως δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς η βοήθεια που περίμεναν όλοι στον Απόλλωνα δεν ήταν στον βαθμό που ήθελαν. Ήρθε στην ομάδα ο Παπουναβίλι για να φύγει φέτος τον Γενάρη, ο Μαλεκκίδης που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Καρμιώτισσα, το μεγάλο όνομα από τον ΠΑΟΚ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με ελάχιστη προσφορά και Ντόναλντ Γκεριέρ που ξεκίνησε πολύ καλά, πρόσφερε σημαντικές βοήθειες, αλλά τα γεγονότα φέτος το Καλοκαίρι γνωστά με τη φυγή του να είναι φυσικό επακόλουθο.

Στις τελευταίες πέντε μεταγραφικές περιόδους για τον Απόλλωνα, ήρθαν 15 ποδοσφαιριστές με ποσοστό προσφοράς κατά την ταπεινή άποψη του γράφων, να είναι κάτω του μετρίου, με κάποιες εξαιρέσεις. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η μεταγραφική χειμερινή περίοδος είναι ρίσκο, αν σε αυτό πετύχουν στον Απόλλωνα φέτος τότε οι ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου αυξάνονται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια πολύ καλή μεταγραφή Ιανουαρίου για τον Απόλλωνα, ήταν τη σεζόν 2015-2016, όταν ήρθε στην ομάδα ο Κροάτης, Άντον Μαγκλίτσα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στις τελευταίες 5 χειμερινές μεταγραφικές περιόδους:

2016-2017: Πελαγίας, Σεμέδο, Μάριο Σέρτζιο

2017-2018: Μάρκοβιτς, Λένος Σωφρονίου

2018-2019: Βαχίντ Σελίμοβιτς, Μίλαν Κέρμπρ

2019-2020: Ματίας Ρόσκοπφ, Ματέι, Μπένσιοπ, Ντένιτς

2020-2021: Παπουνασβίλι, Γκεριέρ, Μαλεκκίδης, Μπίσεσβαρ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy