Αναβλήθηκε και τρίτο ματς της Boxing Day

Αυξάνονται οι αναβολές αγώνων της Premier League που εντάσσονται στο πλαίσιο της παραδοσιακής “boxing day”. Μετά τις αναμετρήσεις Γουλβς-Γουότφορντ και Λίβερπουλ-Λιντς που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 26 Δεκεμβρίου, ημέρα που είναι καθαρά ποδοσφαιρική στην Αγγλία, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε σήμερα την αναβολή και της αναμέτρησης Μπέρνλι-Έβερτον.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συμβούλιο της Premier League ενέκρινε σήμερα το πρωί το αίτημα της Έβερτον για την αναβολή της συνάντησης στο «Τερφ Μουρ». Οι «τόφις» επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Μπέρνλι για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή (26/12, 17:00) τους «κλάρετς», αλλά σήμερα ζήτησαν την αναβολή του αγώνων, λόγω νέων προβλημάτων τραυματισμού που προέκυψαν στην Έβερτον. Στο σχετικό αίτημά τους, οι «μπλε» ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να δώσουν τον αγώνα, καθώς είχαν ανεπαρκή αριθμό παικτών που ήταν διαθέσιμοι να αγωνιστούν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και τραυματισμών, με αποτέλεσμα το συμβούλιο να συμφωνήσει στην αναβολή της αναμέτρησης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy