Έκανε το “κόλπο γκρόσο” με Παναγή η ΑΕΠΠ

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχωρά η ομάδα της ΑΕΠΠ

Χριστουγεννιάτικο δώρο επεφύλασσε στους φίλους της ομάδας της ΑΕΠΠ, η διοίκηση της ομάδας η οποία προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας με τη μεταγραφή του 25χρονου μέσου Κούλλη Παναγή.

Ο Κούλης Παναγή το Καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Καρμιώτισσα, από την οποία αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και έτσι πρόεδρος και γενικός αρχηγός της ομάδας της ΑΕΠΠ, έπεισαν τον πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή να ενταχθεί στην ομάδα τους. Είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση καθότι ο Παναγή έχει όλες εκείνες τις εμπειρίες για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ΄ κατηγορία. Εδώ και περίπου ένα μήνα προπονείται με τη νέα του ομάδα. Στις 8 Ιανουαρίου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ αναμένεται να κάνει το επίσημο του ντεμπούτο.

Ο Κούλης Παναγή ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, για να βρεθεί για μια τριετία στον Άρη. Αγωνίστηκε για ένα χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα και στη συνέχεια στην Ε.Ν.Π, για να πάρει μεταγραφή στην Καρμιώτισσα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων με την οποία μετρά 3 συμμετοχές, ενώ έχει και 16 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy