Μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Γυναικών

 

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΕΛ

Το μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η ΑΕΛ παρουσιάζεται το φαβορί και για να μείνει κοντά στους στόχους της θέλει να κερδίσει. Η Lemesos Volleyball  όμως έχει τα  δικά της σχέδια.

Οι «ροζ» με την ενίσχυση των Στέλλα Ιωάννου και Mirjana Komlenovic βελτιώθηκε και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η αποστολή με την ΑΕΛ είναι δύσκολη όμως η προσπάθεια θα γίνει.

Η ΑΕΛ κέρδισε το ντέρμπι με την Ανόρθωση με 3-2 και πάει στα Πολεμίδια για νέα νίκη ώστε να μείνει στην τριάδα τουλάχιστον. Ο αγώνας «κρύβει παγίδες» αλλά οι «γαλαζοκίτρινες έχουν όλα τα εχέγγυα για να κερδίσουν.

Το Βαρωσιώτικο ντέρπι  Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα και άλλοι  δυο πολύ σημαντικοί  αγώνες  ολοκληρώνουν τη δράση στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Εκτός από το ντέρμπι «κυανολεύκων» και «ερυθρολεύκων» η Ολυμπιάδα Ν. αγωνίζεται στο «ΚΙΤΙΟΝ» με την ΑΕΚ και στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι η ΑΕΛ θα πάει στα Πολεμίδια για να αντιμετωπίσει την Lemesos Volleyball.  Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 20:00.

 

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι είναι το ματς που ξεχωρίζει από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής. Η «Μεγάλη Κυρία» και οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη για βαθμολογικούς σκοπούς αλλά και για να κάνουν Καλές Γιορτές.

Η Ανόρθωσις έχει τρεις συνεχείς ήττες και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Η Νέα Σαλαμίνα από την άλλη έχει κίνητρο απέναντι στην Ανόρθωση και πάει στη Λευκωσία για το κέρδος.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Ανόρθωσις επικράτησε 0-3 στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου.

Διαιτητές: Ν. Τζιακούρης – Α. Δανιήλ

Επόπτες: I. Παπαθεοχάρους – Χ. Παπαχριστοδούλου

Σημειωτές: A. Xατζηκωστή – Ι. Τοφή

Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφή

Παρατηρητής Αγώνα: Τ. Σαββίδης

 

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Στο «ΚΙΤΙΟΝ» «δικιμάζεται» η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Ν.απέναντι στην ΑΕΚ. Οι πρωτοπόρες του Γιάννη Νικολάκη είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξουν την έμπειρη ομάδα των «κιτρινοπρασίνων».

Η ΑΕΚ που έλυσε τη συνεργασία της με την Ρωσίδα Yana Shevchuk θα προσπαθήσει για να πάρει βαθμολογικό κέρδος και στη Λάρνακα έχει τις δικές της πιθανότητες.

Η Ολυμπιάδα πάει από νίκη σε νίκη με απίστευτη σταθερότητα και θα πάει στη Λάρνακα για το τρίποντο για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2021.

Στον Α Γύρο και την 3η αγωνιστική η Ολυμπιάδα επικράτησε με 3-0 σετ στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Διαιτητές: Π. Σαράντης – Α. Ζορλής

Επόπτες: A. Σοφοκλέους –Α. Δημητρίου

Σημειωτές: Ε. Παπαχριστοφόρου – Ε. Παστελλή

Παρατηρητής Διαιτησίας: N. Eυγενίου

Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου 

 

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική που έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2021, η ΑΕΛ κέρδισε στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-0 σετ.

Διαιτητές: N. Aντωνίου – Ι. Σοφοκλέους

Επόπτες: M. Πιττάλης – Γ. Παύλου

Σημειωτές: E. Σιαπάνη – Ε. Ευαγγελίδου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σ. Σεργίου

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Στεφανίδης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Ολυμπιάδα Ν. (9) 9-0 27-03 26
  2. Property Gallery Απόλλων (9) 7-2 23-07  22
  3. ΑΕΛ (9) 6-3 20-13  17
  4. Ανόρθωσις (9) 5-4  17-14 15
  5. Νέα Σαλαμίνα (9) 3-6  15-23  09
  6. ΑΕΚ (9) 3-6  12-21  09
  7. Δικέφαλος Γ. (9) 3-6 12-22 09
  8. Lemesos Volleyball (9) 0-9  04-27 01

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy