Φανούριος: “Αγωνιστήκαμε ουσιαστικά με μισή ομάδα, έγινε λάθος στη μετάφραση του Ζόρνιγκερ”

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (20/12) για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Ο Φανούριος τοποθετήθηκε για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και την διαιτησία. Επίσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά το τέλος του αγώνα. Ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς, τις μεταγραφές και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σαν αποτέλεσμα δεν μας ικανοποίησε γιατί ο Απόλλωνας πάντα έχει ως στόχο τη νίκη. Αγωνιστήκαμε ουσιαστικά με μισή ομάδα, απουσίαζαν δέκα ποδοσφαιριστές, ακόμη και ο Γιάγκα δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί αλλά οι ανάγκες του αγώνα είχαν ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι όταν βρισκόταν στο 1-0, αλλά μετά την ισοφάριση το ΑΠΟΕΛ είχε ευκαιρίες για να κερδίσει. Από την αρχή της χρονιάς, είχαμε προβλήματα με κορωνοιό, τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν σε συνεχόμενα παιχνίδια κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα όρια τους. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ”.

Για τις δηλώσεις του Τσόρνιγκερ: “Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί έγινε λάθος στη μετάφραση. Ο προπονητής δεν είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος αλλά είπε πως μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του. Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, το πρόβλημα προέκυψε με κάποιους ποδοσφαιριστές που κτυπήσαν, όπως οι Πίττας, Χάμπος, Μαυρίας, Δημητρίου και Μαλεκκίδης. Μυϊκά ήταν των Γιάγκα και Ίλιεφ. Είναι και ο Τζουμ που είχε κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν του επιτρέπουν να βρει ρυθμό. Είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Τσορνγικερ και νομίζω η μέχρι τώρα παίρνει πρόσημο θετικό”.

Για τα αγωνιστικά νέα και τους τραυματίες: “Θα υπάρξουν αρκετές επιστροφές, αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε ονομαστικά για το ποιοι θα είναι έτοιμοι. Το είπε και ο προπονητής ότι κάποιοι που βρέθηκαν στην αποστολή ήταν απλά για να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, αν ήταν έτοιμοι θα αγωνίζονταν. Μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ψύχας και Τζουμ. Ο πρώτος τραυματισμός και η έλλειψη προετοιμασίας έχουν αφήσει πίσω τον Τζουμ σε επίπεδο φυσική κατάστασης.

Στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τον Ουέλινγκτον, είχε υγρό στο γόνατο και ούτε αυτός μπόρεσε να είναι έτοιμος. Ουσιαστικά ταξιδέψαμε με 12 παίκτες στη Λευκωσία. Είχαμε πολλά κτυπήματα, αλλά λόγω του ότι αρκετοί παίκτες αγωνίζονταν συνέχεια προέκυψαν και μυικοί τραυματισμοί”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ που ακολουθεί: “Σίγουρα θα ένα ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Νομίζω θα προετοιμαστεί ο καθένας για να κερδίσει. Νομίζω είναι το πιο αμφίρροπο ντέρμπι στο κυπριακό πρωτάθλημα, ανεξάρτητος βαθμολογίας. Μεγάλο το κίνητρο και πολλή πάθος”.

Για καταγγελία του διαιτητή Μάριου Χριστοφόρου: “Δεν θα κάνουμε καταγγελία γιατί θα είναι δώρο άδωρο. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας θα κάνει τις ενέργειες του. Δεν είναι μόνο η αποβολή αλλά και ο πειθαρχικός έλεγχος. Η πρώτη κίτρινη του Φιλιώτη δεν ήταν κάρτα και η δεύτερη ήταν πολύ αυστηρή”.

Για τις μεταγραφές: “Ο προπονητής έχει παραδώσει τη λίστα, το είπε πως έχει εντοπίσει δύσκολες περιπτώσεις, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε σε ποιοτική ενίσχυση. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Ο προπονητής είναι σε ανοικτή επαφή με τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον προγραμματισμό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy