Εντός η ΑΕΛ, εκτός ο Απόλλωνας

Το πρόγραμμα της 12ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2021 για την ΟΠΑΠ Basket League

Πραγματοποιούνται το επόμενο διήμερο οι πέντε από τους έξι αγώνες της 12ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, που είναι η τελευταία για το 2021 αφού στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη και τρεις την Τετάρτη, ενώ έχει αναβληθεί ένα παιχνίδι.

ΕΘΑ-Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου – 19:30 / Ο αγώνας έχει αναβληθεί

O αγώνας ανάμεσα στην ΕΘΑ Έγκωμης και την Giovanni ΕΝ Παραλιμνίου αναβλήθηκε λόγω εντοπισμού αριθμού θετικών κρουσμάτων covid-19 σε καλαθοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.

ΕΑΣ Ομόνοια-ΑΠΟΠ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου – 19:30 / Κλειστό Αγίου Δομετίου / CBF TV – Pilot Streaming

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν ΕΑΣ Ομόνοια και ΑΠΟΠ, που αναμετριούνται στο Κλειστό Αγίου Δομετίου. Οι γηπεδούχοι στα προηγούμενα 11 παιχνίδια μετρούν έξι νίκες και πέντε ήττες, ενώ από την άλλη η παφιακή ομάδα σε δέκα ματς έχει τρεις νίκες και εφτά ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΕΛ-Ανόρθωση

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου – 19:30 / «Νίκος Σολωμονίδης» / Cytavision

Στη Λεμεσό και το στάδιο «Νίκος Σολωμονίδης» η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από ήττα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει το τέταρτο σερί ροζ φύλλο. Το συγκρότημα της Λεμεσού έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και εφτά ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι νίκες και πέντε ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Κεραυνός-Απόλλων

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – 19:30 / «Κώστας Παπαέλληνας» / YouTube KOK – Pilot Streaming

Ο Κεραυνός υποδέχεται στην έδρα του, «Κώστας Παπαέλληνας», τον Απόλλωνα, με αμφότερες τις δυο ομάδες να προέρχονται από επιτυχία και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Η ομάδα του Στροβόλου έχει απολογισμό οκτώ νίκες και δύο ήττες. Από την πλευρά τους οι «γαλάζιοι» μετρούν πέντε νίκες και έξι ήττες. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

Πετρολίνα ΑΕΚ-Αχιλλέας Καϊμακλίου

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – 19:30 / «Κίτιον» / CBF TV – Pilot Streaming

Στη Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ παίζει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Οι «κιτρινοπράσινοι» ψάχνουν για το τρίτο σερί ροζ φύλλο τους, έχοντας συνολικά εννέα νίκες και δύο ήττες. Οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν επάνοδο στις επιτυχίες, έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και επτά ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου – 19:30 / Αίθουσα Δήμου Αγίου Δομετίου / CBF TV – Pilot Streaming

Στον Άγιο Δομέτιο η τελευταία στη βαθμολογία Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ θα υποδεχθεί τον, εκ των πρωτοπόρων, ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι σε δέκα αγώνες έχουν μία νίκη και εννέα ήττες, ενώ ο απολογισμός για τους «γαλαζοκίτρινους», που κρατάνε το αήττητό τους για εφτά σερί αγώνες, είναι εννέα νίκες και δύο ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy