Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλωνας

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Κ19 - ΑΠΟΛΛΩΝ Κ19 2-4

Παρά τις αντίξοές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα(19/12) ο αγώνας για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 Α΄ κατηγορίας μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Απόλλωνα έγινε κανονικά με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-2.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-1 για τον Απόλλωνα, που κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ. Προηγήθηκε η Καρμιώτισσα με τον Λιασίδη, για να έρθουν δύο γκολ, το πρώτο με αυτογκόλ και το δεύτερο με κοντινό πλασέ του Δημητρίου για να γίνει το 2-1.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα πέτυχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, οι φάσεις ελέγχονται για την ορθότητα τους και έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να έρθει το τρίτο γκολ του Απόλλωνα με τον Τσιώλου, ενώ 15 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Κονδύλης να κάνει το 4-1 για τον Απόλλωνα. Το μόνο που κατάφερε η Καρμιώτισσα ήταν να μειώσει σε 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λιασίδη.

Με τη νίκη του αυτή ο Απόλλωνας έφτασε τους 17 βαθμούς, ενώ η Καρμιώτισσα παρέμεινε στους 9.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy