Φανούριος: “Πρόκειται για ανακάλυψη η κόκκινη, απίστευτος ο διαιτητής, πρέπει να κάτσει 1 μήνα έξω”(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου μετά την σημερινή (18/12) εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Έντονος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet, μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Ο Φανούριος μίλησε με σκληρά λόγια για την διαιτησία του Μάριου Χριστοφόρου.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του (Ηχητικό):

 

“Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Το παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες για να σκοτώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε, μας ισοφάρισε ο ΑΠΟΕΛ και στο τέλος κινδυνέψαμε να χάσουμε. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από την αρνητική παρουσία της διαιτησίας. Αν αυτό ήταν διαιτησία από τον -κατά πολλούς- καλύτερο διαιτητή, να το κλείσουμε. Βρίσκει τη μπάλα καθαρά και του δείχνει κόκκινη. Είναι από τις πιο κακές διαιτησίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Απίστευτος πραγματικά.

Αν θεωρούν κάποιοι ότι είναι από τους καλύτερους και τον προωθούν, θα μας βρουν απέναντι τους. Μας έχει τιμωρήσει και με την Ανόρθωση, μας έχει τιμωρήσει όπου μας έχει βρει. Αν αυτό ήταν ντέρμπι να σφυρίζει με τέτοιο τρόπο, λυπάμαι πολύ. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολλά για τον κύριο Χριστοφόρου. Με αυτή την διαιτησία έπρεπε να κάτσει ένα μήνα έξω. Δεν θα πληρώσουμε πέντε χιλιάδες για να το καταγγείλουμε. Ο κόσμος δεν είναι παλαβός, ούτε χαζός, έχει αντίληψη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας, ο ΑΠΟΕΛ πήγε στην Ευρώπη, στους οκτώ. Αυτός ο διαιτητής εκτίθεται μόνος του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy