Κύπρος: Στο δεύτερο όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Β. Ιρλανδία, αν υποβιβαστεί με Σαν Μαρίνο και Μάλτα

Τους πιθανούς αντιπάλους της στο Nations League 2022-2023 έμαθε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, μέσα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Αν η Κύπρος παραμένει στην τρίτη Κατηγορία της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο με αντιπάλους το Κόσοβο, την Ελλάδα και τη Βόρειο Ιρλανδία.

Αν η Κύπρος υποβιβαστεί στην τέταρτη Κατηγορία της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο, το μοναδικό της διοργάνωσης με τρεις ομάδες,  με αντιπάλους το Σαν Μαρίνο και τη Μάλτα.

Η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Γ’ Κατηγορία μέσα από διπλούς νοκ άουτ αγώνες με την Εσθονία τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Εσθονία στις 24 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στην Κύπρο στις 29 Μαρτίου. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Κατηγορία και η χαμένη ομάδα στη Δ’ Κατηγορία.

Οι αγώνες των ομίλων του Nations League 2022-2023 θα γίνουν τον Ιούνιο (4 αγωνιστικές) και το Σεπτέμβριο (2 αγωνιστικές) του 2022. Το πρόγραμμα των αγώνων (ημερομηνίες και ώρες έναρξης) θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy