Δύσκολη πρόκριση η Φιορεντίνα

Αποτελέσματα στο COPPA ITALIA

Δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπενεβέντο η Φιορεντίνα, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του Coppa Italia, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νάπολι.

Στο 19΄ ο Μιλένκοβιτς και στο 49΄ ο Σοτίλ έβαλαν μπροστά τους «βιόλα» με 2-0, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 51΄ μείωσαν σε 2-1 με τον Μοντσίνι. Το ματς ήταν ανοικτό μέχρι το φινάλε με την Μπενεβέντο να φτάνει κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε και η Φιορεντίνα πανηγύρισε στο φινάλε.

Νωρίτερα, μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Έμπολι με το… αγγλικό 4-3 στην έδρα της Βερόνα, ενώ άνετα πήρε το «εισιτήριο» και η Κάλιαρι με το 3-1 επί της Τσιταντέλα.

Η Έμπολι με δύο γκολ του Μανκούσο στο β΄ μέρος (σκόραρε και στο πρώτο αλλά το τέρμα δε μέτρησε μετά από υπόδειξη του VAR) προηγήθηκε με 4-1 της Βερόνα, η οποία προσπάθησε στα τελευταία λεπτά για ένα επικό come back, μειώνοντας σε 3-4 στο 88΄, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Έμπολι θ΄ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Ίντερ.

Στη Αρένα της Σαρδηνίας η Κάλιαρι έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος απέναντι στην Τσιταντέλα, με τα τέρματα των Ντεϊόλα και Βαλένσια και με σωστή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε άκοπα στο τελικό 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88΄ με τον Ντοναρούμα.

Τα αποτελέσματα: 

 

 

Βενέτσια-Τερνάνα         3-1
Ουντινέζε-Κροτόνε        4-0
Τζένοα-Σαλερνιτάνα       1-0
Βερόνα-Έμπολι            3-4
Κάλιαρι-Τσιταντέλα       3-1
Φιορεντίνα-Μπενεβέντο    2-1
Σπέτσια-Λέτσε           16/12
Σαμπντόρια-Τορίνο       16/12

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Γιουβέντους-Σαμπντόρια/Τορίνο
Σασουόλο-Κάλιαρι
Νάπολι-Φιορεντίνα
Αταλάντα-Βενέτσια
Μίλαν-Τζένοα
Λάτσιο-Ουντινέζε
Ρόμα-Σπέτσια/Λέτσε
Ίντερ-Έμπολι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy