“Πνέουν τα μένεα” στην ΑΕΖ – Κατήγγειλαν επίσημα τη διαιτησία του αγώνα με τη ΜΕΑΠ

Το διαιτητικό τρίο καθόρισε το αποτέλεσμα όπως υποστηρίζουν στην ΑΕΖ

Σε επίσημη καταγγελία της τριάδας των διαιτητών στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη ΜΕΑΠ, προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΖ Ζακακίου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΖ, υποστηρίζουν ότι η ήττα της ομάδας τους από τη ΜΕΑΠ με 2-1, καθορίστηκε από τα διαιτητικά λάθη που επηρέασαν και το αποτέλεσμα. Έχοντας στην κατοχή τους το βίντεο του αγώνα και αφού το παρακολούθησαν με προσοχή, εστιάζουν τα παράπονα τους σε συγκεκριμένες φάσεις. Το δεύτερο γκολ της ΜΕΑΠ προήλθε μετά από καθαρό χέρι, ενώ γκολ της ΑΕΖ ακυρώθηκε κακώς όπως υποστηρίζουν. Επίσης αναφέρονται σε φάσεις όπου ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια του σε καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ΑΕΖ, ενώ υπήρξαν και λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ.

Τέλος στην καταγγελία τους αναφέρουν ότι δεν θα δεχθούν ξανά παρόμοια αντιμετώπιση από οποιοδήποτε αλλά και οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν ως διοίκηση για υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy