Προηγείται ο καλύτερος…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ 0-1

Καλύτερος ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγείται στο σκορ με 1-0, αφού είχε μεγάλες ευκαιρίες, με τον Γιοβάνοβιτς να σώζει αρκετές φάσεις, ενώ από αριστερά ο Απόλλωνας είχε μεγάλο πρόβλημα καθώς Καζού και Πακέ, έκαναν ότι ήθελαν και δημιουργούσαν όλες τις φάσεις του Άρη.

Μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης βρήκε δύο μεγάλες ευκαιρίες, η πρώτη με τον Σπόλιαριτς να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς έσωσε ένα σουτ που έγινε από πλάγια, ενώ είχαμε και ένα τραυματισμό μυϊκό αυτόν του Αλμπάνη που έγινε αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Ψύχας.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο και προειδοποίησε τον Απόλλωνα με τρεις ευκαιρίες για να έρθει το 19ο λεπτό, με τον Άρη να σκοράρει με τον Μπαμπίκα, που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση του Γιοβάνοβιτς σε γύρισμα από αριστερά στην περιοχή. Μετά και το γκολ οι «γαλάζιοι» πήγαν να αντιδράσουν όμως μέχρι και το πρώτο μισάωρο, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο.

Στο 37΄ είχαμε την καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Στορ να μην μπορεί να κάνει όπως θα ήθελε το σουτ, ενώ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έσωσε ένα σουτ του Σπόλιαριτς, μετ΄από λάθος της άμυνας. Ο Γιοβάνοβιτς έσωσε τον Απόλλωνα στο 39ο λεπτό, στέλνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Στεπίνσκι. Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου μαζί με τις καθυστερήσεις δεν έφεραν αλλαγές στο σκορ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τον Άρη να προηγείται με 1-0 με γκολ του Μπαμπίκα.

 

Κίτρινες: Ψύχας / Σπόλιαριτς

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Β.Γιοβάνοβιτς, Χαμάς, Αλεσάμι, Τζουμ, Στορ, Αλμπάνης(10΄Ψύχας), Ζράντι, Κολ, Νταμπό

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Φιλιώτης, Ουέλλιγκτον, Μάρκοβιτς, Παπουνασβίλι, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Ιντζια και Πίττας

 

Άρης: Βάνα – Άλβες, Ντελμίρο, Μανού, Καζού, Φράγκος, Γιάγκο, Πακέτ, Σίντεφέλντ, Μπαμπίκα, Στεπίνσκι, Σπόλιαριτς

Αναπληρωματικοί: Σωφρονίου, Λόπες, Ράντουτ, Σικόρσκι, Μπράουν, Ρονγκάλια, Ελευθερίου, Σιμιόν, Πατσέκο, Ιωσηφίδης, Κβάσιουκ, Μουσουντά

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy