Ζόρνιγκερ: “Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, οι παίκτες δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να χτυπήσουν τον αγώνα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (12/12) εντός έδρας ήττα από τον Άρη, με 2-0

Ο προπονητής του Απόλλωνα μιλώντας στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ό,τι η ομάδα του προβλημάτισε σήμερα και δίκαια έχασε από τον Άρη.

Αναλυτικά τι δήλωσε (Ηχητικό):

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Άρη για τη μεγάλη του νίκη. Σίγουρα επικρατεί μεγάλη απογοήτευση. Όπως και με την ΑΕΚ δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Η διάφορα είναι ότι με την ΑΕΚ κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Άρης ήταν πιο γρήγορος, μας έβαλε αυτός πίεση και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γίναμε παθητικοί μετά το 1-0 κι αυτό με προβλημάτισε. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε με βαθιές μπαλιές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με τις αλλαγές έκανα λάθη, ειδικά με του Πίττα γιατί δεν ήταν έτοιμος και υπήρχε ο κίνδυνος για να τραυματιστεί ξανά».

«Στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα μας ήταν ξεκάθαρα καλύτερη επιθετικά. Απέναντι στον Άρη, μια ποιοτική ομάδα, δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες βδομάδες. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να χτυπήσουμε τον αγώνα».

Αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Απόλλωνα: «Σίγουρα είχαμε κάνει κάποιους κακούς αγώνες στην αρχή της χρονιάς. Σήμερα ήμασταν απογοητευτικοί σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, αν ήταν ο χειρότερος από την αρχή δεν είμαι σίγουρος αλλά σίγουρα ήταν από τους χειρότερους. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να τονίσω ότι αν οι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν το πλάνο τότε η ομάδα δεν θα είναι η ίδια. Η δουλειά μου είναι να ετοιμάζω το καλύτερο πλάνο ανάλογα με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας».

Aν η έλειψη πάθους ήταν αυτή που έφερε την ήττα: «Δεν θεωρώ ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν κερδίσαμε σήμερα, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου. Το πάθος είναι πολύ σημαντικό στο ποδόφρενο, αλλά όχι όταν παίζεις με ποιοτικές ομάδες. Δεν ήμασταν καλοί με την μpαα, χάναμε πολύ στο transition και είδα την ομάδα να παίζει πολύ αγχωμένα από την πίεση που έβαλε ο αντίπαλος. Όλα αλλάζουν, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσουμε τα όσα χτίσαμε μέχρι στιγμής. Δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι πάθος στην ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε τους επόμενους αγώνες».

Για τον Ντιγκινί: «Μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές των Χριστουγέννων θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα δούμε την πρόοδο του. Πάντα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή».

Για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου: «Βρισκόμαστε συνεχώς σε μια φάση που αξιολογούμε την ομάδα και παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είμαστε εκατό τοις εκατό χαρούμενοι με τους παίκτες που έχουμε. Αν προκύψει κάτι και είναι εφικτό, τότε θα γίνει κίνηση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy