Φανούριος: “Χωρίς κόσμο δεν γίνεται το παιχνίδι, απομακρυσμένο να πάμε σε άλλο γήπεδο”

Ο Ε.Τ του Απόλλωνα εξέφρασε την επίσημη θέση της ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε σήμερα(10/12) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, εκφράζοντας την επίσημη θέση των “γαλάζιων” για το θέμα που προέκυψε με το Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Για την ώρα δεν υπάρχει καμία οριστική ενημέρωση. Εννοείται ότι ο Απόλλωνας θέλει να δώσει τα παιχνίδια του επί ίσοις όροις με όλους τους αντίπαλους. Από τη στιγμή που μας στερείται το δικαίωμα να αγωνιστούμε με τους οπαδούς της ομάδας μας, θα δούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, γίνονται προσπάθειες από όλους το ίδιο και ο Απόλλωνας που κάνει κάποιες ενέργειες με επικεφαλής τον διευθυντή της εταιρείας τον κύριο Παπαγιάννη.

Θέλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο της ομάδας μας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, γνωρίζουν όμως ότι δεν φέρουμε εμείς ευθύνη. Θα δούμε αν θα γίνει το παιχνίδι με τον Άρη, ο οποίος κάνει τις δικές του ενέργειες. Μετά από αυτό που έχει συμβεί ο κόσμος έχει συσπειρωθεί περισσότερο και θέλει να δει την ομάδα του και αν γίνει το παιχνίδι με την παρουσία κόσμου, νομίζω θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν».

Αν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλωνας να αποδεχθεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο: «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Από το πρωί κάνει αγώνα δρόμου ο Απόλλωνας, σύσσωμο το Δ.Σ. για να εξευρεθεί μια λύση άμεσα, η οποία σαφέστατα θα εμπίπτει στη νομοθεσία. Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε το οτιδήποτε».

Πότε περιμένουν εξελίξεις: «Σίγουρα εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει θετική ανταπόκριση από την ομοσπονδία. Και ο ΚΟΑ και η πολιτεία και ο ΓΣΟ, έστω την υστάτη προσπαθούν λύσουν το πρόβλημα. Αφού δεν έβρισκαν λύση έπρεπε να ενημερώσουν πριν από ένα μήνα. Επειδή συνεχώς υπάρχουν προβλήματα, είναι ένα στάδιο παρωχημένης χρονολογίας, εμείς ευελπιστούμε να βρεθεί μια πρόσκαιρη λύση, μέχρι να πάμε στο νέο μας γήπεδο».

«Ο Απόλλωνας είχε παιχνίδια που αγωνιζόταν μόνο με τα δύο κάτω διαζώματα, μπορεί να βρεθεί λύση. Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι καταβάλλεται προσπάθεια από όλους και κυρίως από πλευράς Απόλλωνα που δεν είναι ευθύνη του ένα δημόσιο στάδιο, έστω αν είναι γηπεδούχος», πρόσθεσε.

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, για τα ψηλά της βαθμολογίας, ο Άρης παραδοσιακά μας βάζει δύσκολα, κυρίως φέτος που επενδύθηκαν πολλά χρήματα και με τον Λιάσο Λουκά στον πάγκο του. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, με τον κύριο Τσόρνιγκερ δεν υπάρχουν περιθώρια να παρεκκλίνουμε της πορείας μας. Αγωνιστικά θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να ξεκαθαρίσει του Γιάγκα, ο Τζουμ είναι έτοιμος, ο Νταμπό προπονείται, υπήρχε ένα μικροπρόβλημα με τον Ίλιεφ και περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι. Εκτός οι Χάμπος, Πίττας, Μαυρίας, Δημητρίου και Μαλεκκίδης».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάει σε ουδέτερη έδρα ο αγώνας: Είναι πολύ απομακρυσμένο αυτό το σενάριο. Πρώτα απ’ όλα εμείς θέλουμε να αγωνιστούμε στο Τσίρειο και απ όσο γνωρίζουμε υπάρχουν παιχνίδια όλων των κατηγοριών σε όλα τα γήπεδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy