Τσολάκης: “Ούτε ο Απόλλωνας, ούτε ο ΓΣΟ ευθύνεται, μίλησα με τον πρόεδρο – Περιμένουμε απαντήσεις από ασφαλιστικές εταιρείες”

Σημερινές(10/12) δηλώσεις του προέδρου του ΓΣΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή “Κάνε Παιχνίδι”, μίλησε σήμερα(10/12) ο πρόεδρος του ΓΣΟ Κυριάκος Τσολάκης για το θέμα με την ασφάλεια των κερκίδων του Τσιρείου Σταδίου και τις ενέργειες που γίνονται από εδώ και πέρα στο όλο θέμα.

Αναλυτικά:

Για την επιστολή του ΚΟΑ: «Να αναφερθώ στην επιστολή του ΚΟΑ. Ενέκρινε την δαπάνη για την αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και τους ευχαριστώ. Ετοιμάζουμε απάντηση στον ΚΟΑ για τα όσα έγιναν. Μπορεί να μην την εκδώσουμε σήμερα για να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία για να κρίνει ο φίλαθλος κόσμος ποιοι φταίνε που δεν άρχισαν τα έργα. Λυπούμαι πραγματικά που τον τελευταίο χρόνο προσπάθησα για το θέμα και συνέχεια έβρισκαν στον ΚΟΑ και άλλα πράγματα. Θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα. Πιστεύω πως ο ΚΟΑ δεν θέλει την αναβάθμιση του Τσιρείου. Μακάρι να γίνουν πέντε γήπεδα και στη Λεμεσό, όπως υπάρχουν στη Λάρνακα. Είναι χαρά μας να έχουμε 2 γήπεδα στην πόλη. Καμιά συνάντηση δεν έχουμε με τον ΚΟΑ και καμιά επαφή. Είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να τοποθετηθούν οι κάμερες και να βρούμε ασφαλιστή να μας ασφαλίσει το γήπεδο, που πιστεύω πως παράνομα μας την ακύρωσαν»

Για τη θέση της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής: «Ο καθένας ότι θέλει λέει. Δεν μας απάντησαν ποτέ στις επιστολές μας για τους λόγους ακύρωσης και στην τρίτη τους είπαμε πως δεν δεχόμαστε την ακύρωση. Όταν έληξαν οι 30 μέρες, μας έστειλαν επιστολή με μεσάζοντα με έξι μέρες καθυστέρηση την 1η Δεκεμβρίου. Μας είπαν πως υπήρχε πρόβλημα στατικό στις κερκίδες. Τους είπαμε πως κάνουν λανθασμένη εκτίμηση. Το ασφαλιστήριο έγγραφο με την Παγκυπριακή Ασφαλιστική λήγει τον Ιούλιο του 2022. Αν γίνει το οτιδήποτε, θα ζητήσουμε αποζημιώσεις»

Για την άδεια του Τσιρείου: «Το γήπεδο είναι αδειοδοτημένο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Είναι όλα έτοιμα για να πάρουμε ξανά την άδεια. Και οι μηχανικοί μας το ίδιο λένε»

Για τις ενέργειες που γίνονται από εδώ και πέρα: «Έχουμε μιλήσει με 4-5 εταιρείες και μιλήσαμε χθες το βράδυ με ακόμα τρεις. Περιμένουμε την ανταπόκρισή τους. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι θετική από κάποιους. Μπορεί η ασφαλιστική να μας στείλει cover note, μέχρι την σύναψη συμβολαίων και το θέμα να επιλυθεί».

Για τη διεξαγωγή του Απόλλων-Άρης: «Μίλησα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα. Του είπα πως δεν έχει η ομάδα, ούτε ο ΓΣΟ ευθύνες. Είναι τιμωρία να αγωνίζεται ομάδα χωρίς φιλάθλους. Είναι θέμα που θα αποφασίσει η ΚΟΠ αν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια χωρίς οπαδούς. Δεν είναι δικό μας θέμα. Εμάς το θέμα μας είναι η ασφάλεια του γηπέδου. Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να μην γίνει καθόλου το Απόλλων-Άρης, αφού δεν έχουμε ασφαλιστική κάλυψη. Δεν μπορεί να μπει ο κόσμος στο γήπεδο με δική του ευθύνη».

Για το κιγκλίδωμα: «Το ύψος του κιγκλιδώματος είναι το πρόβλημα, διότι είναι χαμηλό. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση μέχρι την Κυριακή. Μας ζητήθηκε από την CNP Ασφαλιστική αυτό να αλλάξει. Η αναβάθμιση έγινε το 1990 και ήταν 90 εκατοστά ».

Καταληκτικό σχόλιο: «Είμαστε και εμείς φίλαθλοι και εμείς υποστηρίζουμε τις λεμεσιανές ομάδες. Είναι ανόητο να πιστεύει κανείς πως ως ΓΣΟ θέλουμε το κακό των ομάδων. Έπρεπε όλη η Λεμεσός να διαμαρτυ Το κρίμα είναι για τις λεμεσιανές ομάδες που τιμωρούνται».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy