Aναστολή λειτουργίας του Τσιρείου σταδίου, μόνο χωρίς κόσμο ο αγώνας Απόλλων – Άρης

Τεράστιο πρόβλημα για τις ομάδες της Λεμεσού λίγους μήνες πριν μπουν στο νέο γήπεδο

Στη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα(9/12) από τον ΓΣΟ για να εξηγηθεί η όλη κατάσταση γύρω από το Τσίρειο στάδιο και την ακύρωση του συμβολαίου που είχε η ασφαλιστική εταιρεία που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια στο γήπεδο, ο πρόεδρος του ΓΣΟ ανέφερε με ότι αυτό συνεπάγεται για το πρωτάθλημα και τις ομάδες της Λεμεσού, ότι, “είναι με μεγάλη μας λύπη που αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στην αναστολή λειτουργίας του Τσιρείου Σταδίου. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα που προέκυψε. Λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2022. Δυστυχώς η Παγκυπριακή Ασφαλιστική έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν μπορεί να παρέχει ασφάλεια σχετικά με τη στατικότητα των κερκίδων και έκανε λόγο για στατική ανεπάρκεια”.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι, “ο ΓΣΟ αποτάθηκε σε 5-6 ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες δεν απάντησαν, είτε το έκαναν με άρνηση. «Μετά την απόφαση της Παγκυπριακής αποταθήκαμε σε 5-6 εταιρείες οι οποίες είτε δεν απάντησαν είτε απάντησαν αρνητικά. Κανένα αίτημα για αποζημιώσεις δεν έχει σημειωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Αποφασίσαμε ομόφωνο να αναστείλουμε όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο Τσίρειο”, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ΓΣΟ αποτάθηκε και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν απάντησε.

Για τον επικείμενο αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Απόλλωνα και του Άρη ανέφερε ότι, “μπορεί να διεξαχθεί μόνο χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Είναι άνισος ανταγωνισμός εναντίον των ομάδων. Αποταθήκαμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας με επιστολή που κοινοποιήσαμε στον ΚΟΑ, στην ΚΟΠ και στα τρία σωματεία. Δεν μας απάντησε ακόμα ο πρόεδρος”.

Για τον λόγο που ενημέρωσε για την αναστολή των κερκίδων του Τσιρείου τελευταία στιγμή ο ΓΣΟ, ο κ. Τσολάκης απάντησε ότι, “περιμέναμε ότι η ασφαλιστική θα ανακαλούσε την απόφαση της. Δεν μας έστειλε επιστολή αλλού την έστειλε. Μας έστειλε email 13 μέρες πριν. Πιστεύω ότι πίεσαν την Παγκυπριακή να μας ακυρώσει την ασφάλεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy