Το έψαξαν για Παφιακό αλλά…

Μια λύση αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν είναι ο αγώνας να Απόλλωνα - Άρη να οριστεί στο Παφιακό και να αλλάξει μέρα

Με το που παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τις κερκίδες του Τσιρείου και με τις δηλώσεις ότι μόνο κεκλεισμένων μπορεί να γίνει το απιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη, στο μυαλό κάποιον μπήκε η λύση ο αγώνας να γίνει στο Παφιακό.

Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει καθώς την Παρασκευή(10/12) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ΑΕΛ με την Πάφο, ενώ την Κυριακή(12/12) στο Παφιακό στάδιο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Β΄κατηγορίας μεταξύ του Ακρίτα Χλώρακας και της Ολυμπιάς Λυμπιών στις 14:30. Το θέμα λοιπόν είναι πολύ σοβαρό και απαιτούνται από όλους χειρισμοί που δεν θα επηρεάσουν όλα τα υπόλοιπα.

Βέβαια αν τελικά δεν υπάρξει κατάληξη με το Τσίρειο, όσον αφορά το Σάββατο(11/12) μπορεί να γίνει ο αγώνας στο Παφιακό, αφού υπάρχει μόνο ο αγώνας της ΠΑΕΕΚ με τον Εθνικό Άχνας και ένα από τα δύο βαν για το VAR είναι διαθέσιμος, φτάνει η ΚΟΠ να ανακοινώσει νέο ορισμό του αγώνα.

Οψόμεθα… και αναμένουμε εξελίξεις!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy