ΑΠΟΛΛΩΝ: “Σας καλούμε όπως πράξετε όλα τα δέοντα ούτως ώστε τα εν λόγω ζητήματα να επιλυθούν και ο προγραμματισμένος αγώνας της επόμενης Κυριακής να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα”

Και ο Απόλλωνας ρίχνει τις ευθύνες στον ΓΣΟ

Ο Απόλλωνας εκφράζει μέσω επιστολής που απέστειλε στον ΓΣΟ, τον οποίον κατηγορεί, τη δυσαρέσκεια του και αναφέρει πως η ευθύνη βαραίνει τον γυμναστικό σύλλογο, προσθέτοντας πως αναμένει άμεσες ενέργειες

Αναλυτικά η επιστολή:

 

Δεν έχουμε λάβει, δυστυχώς καμία επίσημη ενημέρωση από εσάς αλλά εάν όντως τερματίστηκε το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρεία και αν οι κάμερες του CCTV έχουν πρόβλημα λειτουργίας, αυτό είναι ευθύνη δική σας και σας καλούμε όπως πράξετε όλα τα δέοντα ούτως ώστε τα εν λόγω ζητήματα να επιλυθούν και ο προγραμματισμένος αγώνας της επόμενης Κυριακής να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα.

Είναι απαράδεκτο να μην έχουν τύχει εγκαίρως επίλυσης τα όσα προβλήτα εσείς σήμερα επικαλείστε ώστε να αποφεύγαμε την θλιβερή κατάληξη το Τσίρειο να μην μπορεί να φιλοξενεί αγώνες με οπαδούς ή άλλως πως και εκ του αποτελέσματος να τιμωρούνται σωματεία τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν για λάθη ή παραλήψεις στην διαχείριση της κατάστασης.

Αναμένουμε ότι οι ενέργειές σας θα είναι άμεσες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy