Θέμος Δημητρίου: “Κάποιοι εποφθαλμιούν τα λεφτά που προορίζονται για βελτιωτικά έργα στο Τσίρειο”

Με προφάσεις την κατάρρευση των κερκίδων στο Τσίρειο θέλουν τα λεφτά για έργα στα πέντε γήπεδα της Λάρνακας

Μετά τον πρόεδρο του ΓΣΟ, Κυριάκο Τσολάκη τον λόγο στη σημερινή(9/12) διάσκεψη Τύπου του ΓΣΟ για το θέμα που προέκυψε με την ασφάλεια των κερκίδων και την ακύρωση της ασφαλιστικής κάλυψης τους, τον λόγο πήρε ο μηχανικός του ΓΣΟ, Θέμος Δημητρίου, ο οποίος ανέφερε κάποια πολύ σοβαρά θέματα.

Ανέφερε ότι, “το όλο θέμα που προέκυψε το ξεκίνησε ο μηχανικός του ΚΟΑ, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ο οποίος δεν έχει εξουσία να κάνει μελέτη και να δημοσιευτεί. Έστειλα τεκμηριωμένη επιστολή στην Αρχή Αδειοδότησης και την δέχτηκαν. Σεισμογράφοι στις κερκίδες και δεν έχουν παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό. Το Τσίρειο στάδιο δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση με κατάρρευση και ότι από το παρελθόν προκαλεί αίσθημα δυσφορίας το κούνημα των κερκίδων στον κόσμο και εδώ και χρόνια έγιναν πολλά βελτιωτικά έργα.

Ως Λεμεσιανοί ακούσαμε βουλευτές τελευταίως να αναφέρονται σε πέντε γήπεδα στη Λάρνακα με απόσταση μεταξύ τους μερικών χιλιομέτρων και να μας λένε να πιάσουν τα λεφτά από το Τσίρειο για να κάνουν τα προσφυγικά σωματεία βελτιώσεις 12.000.000 ευρώ. Δεν λέω να μην γίνουν βελτιωτικά έργα, αλλά όχι να φτάνουμε σε αυτό το σημείο παίρνοντας τα από το Τσίρειο.

Η Λάρνακα έχει πέντε γήπεδα, η Λεμεσός έχει ένα. Από τον καιρό που ήμουν μικρός λένε ότι το στάδιο θα πέσει. Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για 12.000.000 ευρώ να πάνε σε αυτά τα γήπεδα. Από Επιτροπή Ευρωπαϊκών Αρχών, όταν ήρθαν μας είπαν ότι ο προσανατολισμός του σταδίου, όπως είναι κτισμένο, είναι ιδανικό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από έντονα καιρικά φαινόμενα όταν γίνονται αγώνες. Κυρίως για τον στίβο δεν πρόκειται να υπάρχει πρόβλημα όταν φυσάει πολύ και ούτε πρόκειται να υπάρξει σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Τι άλλο πρέπει να πω; Για το νέο στάδιο της Λεμεσού, δείτε από που ξεκίνησε και με πιο ποσό τελειώνει. Ψάξτε το. Εδώ στην περίπτωση του Τσιρείου ποιο είναι το πρόβλημα;”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy