Φέρνει προτάσεις ο Μπεμπέ, συνάντηση με Στηβ Κωνσταντινίδη

Μπήκε από νωρίς στα δύσκολα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ

Με το που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα της ΑΕΛ, ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, ως τεχνικός διευθυντής και σκάουτερ, μπήκε άμεσα στα δύσκολα, αφού η ομάδα ψάχνει καινούριο “αφεντικό” στον πάγκο της μετά τη φυγή, Ντούσαν Κέρκεζ.

Επιμένουν με Γιανέβσκι στην ΑΕΛ

Ήδη ο Μπεμπέ βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους για τη θέση του προπονητή και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήδη υπήρξε συνάντηση με τον Στηβ Κωνσταντινίδη σήμερα(7/12) στη Λεμεσό. Τώρα αν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει ως προπονητής ο 59χρονος κόουτς ή αν συζητήθηκε να αναλάβει από άλλο πόστο θα το δείξουν οι επόμενες μέρες. Πάντως ο Αγγλοκύπριος προπονητής βρίσκεται στην πόλη μας και το συζητά για να αναλάβει κάποια ομάδα.

Στον αγώνα με την Πάφο την ερχόμενη Παρασκευή(10/12) στον πάγκο της ΑΕΛ θα βρίσκεται ο υπεύθυνος Ακαδημιων της ΑΕΛ και πρώην προπονητής της ομάδας Νέων Κ19, Πάμπος Συμεού, ενώ στην ΑΕΛ ευελπιστούν ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα έχουν καινούριο προπονητή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy