Κώστας Παπαδόπουλος: “Δεν έχουμε προβλήματα. Ούτε τραυματισμούς, ούτε κάρτες, θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα”

Σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη

Στα πλαίσια του επικείμενου ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή(12/12), ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, παραχώρησε σήμερα(7/12) δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί: «Έχει ιδιαιτερότητας ο αγώνας, καθώς συνήθως παίζει ρόλο το γόητρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μετρά μόνο το γόητρο αλλά και οι βαθμοί. Όπως ο Απόλλωνας έτσι και εμείς θέλουμε τη νίκη όσο και αν είναι δύσκολο κόντρα στην πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι και έχουμε τις δικές μας πιθανότητες για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το στόχο της εξάδας: «Εξ ορισμού δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Αφού είμαστε εκεί πρέπει να παλέψουμε να μείνουμε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να παραμείνεις μέχρι τέλους εκεί όμως αν καταφέρνεις να παίρνεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι θα παραμείνεις ψηλά. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια και άλλοι 30 βαθμοί. Κανείς δεν μπορεί να ξοφλήσει κανένα. Αν δεν συνεχίσουμε έτσι όπως αρχίσαμε κανείς δεν μας εγγυάται πως θα πάρουμε τους βαθμούς που πήραμε στον πρώτο γύρο. Δεν υπάρχουν δεδομένοι βαθμοί όπως παλιά γιατί όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορεί να χάσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε προβλήματα. Ούτε τραυματισμοί, ούτε κάρτες. Ο Λιάσος Λουκά είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του».

Για τον κόσμο: «Θεωρούμε πως με τις εμφανίσεις της η ομάδα έχει αναγκάσει τους φίλους της ομάδας να έρχονται στο γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy